Ochrana osobních údajů

Střední odborná škola Hranice, školská právnická osoba, se sídlem Jaselská 832, 75301 Hranice, IČ: 25375300, podnikající dle živnostenského zákona, shromažďuje a zpracovává v případě vaší poptávky služeb ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, následující osobní údaje:

 

  • jméno a příjmení
  • emailovou adresu
  • telefon

 

Tyto zmíněné osobní údaje jsou zpracovány za účelem možné odpovědi na vámi zaslaný dotaz prostřednictvím webového komunikátoru. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů.

 

Shromážděné osobní údaje budou shromažďovány společností SOŠ Hranice po dobu vyřízení požadavku/dotazu a nejdéle po dobu jednoho roku od přijetí vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.


Zpracování shromážděných osobních údajů je prováděno výhradně společností SOŠ Hranice.


Dle zákona na ochranu osobních údajů máte právo:

 

  • vyžádat si informaci o zpracovaných osobních údajích
  • zažádat o odůvodnění zpracování vašich osobních údajů
  • zažádat o odstranění vašich shromážděných osobních ůdajů
  • kontaktovat nás v případě jakýchkoliv dotazů a nejasností plynoucích ze zpracováváním osobních údajů

 

 

COOKIESS

 

Za účelem měření a koordinace návštěvnosti používají webové stránky společnosti SOŠ Hranice tzv. cookies. Cookies sloužící k měření návštěvnosti a přizpůsobení zobrazení jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu naši společnosti.


Společnost SOŠ Hranice nadále poskytuje možnost zobrazení webových stránek také v režimu, který neprovozuje sběr osobních informací o jeho návštěvnících.

 

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány zejména prostřednictvím služby Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Prohlášení Google k ochraně osobních údajů při jejich zpracování je dostupné na webové stránce https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.